L’equip

La història de la nostra agència es remunta al 1926, any en que Joan Tarrada Ràfols, avi de l’actual agent, va fundar a Vilafranca del Penedès la sucursal de la companyia francesa d’assegurances «L’Abeille».
En aquella època la principal activitat era l’assegurança contra les pedregades a les vinyes i la responsabilitat civil per als carros.
Durant els anys següents d’expansió per la comarca del Penedès el predomini de les assegurances van canviar a les assegurances de l’automòbils junt amb els pisos i comerços.
A finals dels vuitanta la casa mare a França, «L’Abeille», és absorbida per la companyia UAP (Union d’Assurances de Paris) i a mitjans dels anys noranta, aquesta es fusiona amb la també francesa AXA, passant a formar un dels grups asseguradors més importants, tant a nivell europeu com a nivell mundial.
Avui en dia AXA no sols es dedica als tradicionals rams d’assegurança, també s’ha especialitzat en les inversions, oferint les millors rendibilitats als seus clients, així com en preparar el futur amb els millors plans de pensions.

  • Joan Tarrada